Sostres registrables

Els sostres registrables es col·loquen cobrint el sostre original, però deixant un petit espai entre els dos. Aquests estan formats per una sèrie de plaques encaixades en una estructura portant, amb la finalitat de proporcionar uns acabats estètics i funcionals a la instal·lació. Aquests sistemes estan disponibles en diferents materials, amb propietats diferents per cobrir tota mena de necessitats:

 

  • Sostres d’escaiola: permeten tenir acabats amb un ampli ventall de possibilitats estètiques i funcionals.
  • Sostres de virutes de fusta: Estèticament agradable, te també propietats d’aïllament acústic.
  • Sostres vinílics: amb un preu més econòmic que la resta de gammes, aquest material consta d’un alt nivell de reflexió de llum i es neteja molt fàcilment amb un drap humit.
  • Sostres PYL: fàcilment desmuntables, permeten diferents acabats estètics i un bon aïllament acústic.
  • Sostres metàl·lics i de lamel·la: Sostres tècnics ideals per a locals, voladissos, banys, etc.
  • Sostres Eurocoustic: Sostres especialment dissenyats per a la correcció acústica a diferents nivells sonors, amb diverses possibilitats estètiques.

Avantatges dels sostres registrables

Muntatge senzill i ràpid

El sistema de sostres registrables està format per plaques desmuntables que van muntades sobre un sistema portant. Al no requerir ni totxos ni ciment, es tracta d’una obra molt neta i fàcil de reparar.

Aïllant acústic i tèrmic

Mitjançant la instal·lació d’aquests sostres s’aconsegueix una millora de l’aïllament acústic i tèrmic. Disposem de plaques de diferents materials que maximitzen l’efectivitat d’aquests tipus d’aïllaments.

Disseny i estètica

Al tractar-se d’un sostre modular i existir plaques de diferents materials, aquest sistema de sostres disposa d’un ampli ventall de possibilitats de personalització. S’en troben de materials com el PVC, l’escaiola, o el metall i de diferents colors.

Estalvi econòmic

Aquest sistema de sostre aporta una sèrie d’avantatges econòmics. Al ser un sistema modular, permet ser reparat fàcilment, estalviant diners en el manteniment d’aquest. A més, permet ocultar altres instal·lacions i fer-les accessibles pels tècnics, reduint el temps d’actuació en les reparacions.

Sostenible

La major part de materials utilitzats en els sostres registrables són sostenibles i ecològics, a més de ser fàcilment reciclables. A part d’això, les seves característiques aïllants tèrmiques permeten reduir la despesa energètica.