Empresa

A Servi-Tres ens dediquem als acabats per la construcció des de fa més de 25 anys, acumulant una notable experiència en el sector.

La nostra empresa va ser fundada l’any 1997. Inicialment, l’empresa es dedicava exclusivament als enguixats manuals i a màquina.

Amb el temps, l’empresa va evolucionar per oferir un ventall més ampli de serveis a particulars i a constructors, oferint també la projecció de morters, façanes monocapa, instal·lacions de guix laminat, rehabilitació de façanes amb morter acrílic, etc…

En els últims anys, el catàleg va ser ampliat de nou, oferint també el muntatge de façanes amb sistema SATE, que millora la resistència i aïllament tèrmic de les llars aportant un estalvi energètic.

En l’actualitat, a Servi-Tres ens hem especialitzat en el muntatge de façanes SATE, oferint les millors solucions del mercat en aquest tipus d’aillament tèrmic i acústic per les llars. A més, seguim oferint muntatge de tabiqueria seca (pladur), sostres registrables i reparació de façanes.

El nostre objectiu és oferir un servei d’excel·lent qualitat i execució per a que la seva construcció gaudeixi d’uns acabats òptims, gaudint de les propietats que els materials que utilitzem li ofereixen.

Consulti els serveis que li podem oferir i no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol qüestió que li sorgeixi.

Estem al seu servei,

Jaume Solé
Alexis Solé
Servi-Tres, S.L.